Derfor har vi et avansert supportsystem i bakhånd, som hjelper oss å hjelpe deg! Sender du en e-post til [email protected] vil en av våre eminente medarbeidere svare deg så fort som mulig – så bra som mulig! Vi svarer både på e-post og telefon, men for raskest behandling ta kontakt via supportsidene inne på dine kundesider.

Ønsker du å ringe oss, kan du også gjøre det på telefon 62000 808.
Våre åpningstider er man – fre 08:30 – 16:00

“Det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar”

Oppsett av epost / POP3

Start outlook 2010

Naviger til Fil | Informasjon | Kontoinnstillinger | Kontoinstillinger...

I vinduet som vises, velger en Ny...

Velg Konfigurer serverinnstillingene eller flere servertyper manuelt

Velg E-post på Internett

Fyll ut:
Navn
E-postadresse

Kontotype: POP3

Server for innkommende epost er ditt domenenavn
Server for utgående e-post er ditt domenenavn

Brukernavnet er din epost adresse
Passordet er det passordet du har satt i cpanel

Huk av Husk passord hvis du ikke ønsker å oppgi passordet hver gang du sjekker/sender epost

Når alt er utfyllt, trykk på knappen Flere innstillinger...

Huk av Serveren for utgående e-post (SMTP) krever godkjenning
Det skal også være valgt Bruk samme instillinger som serveren for innkommende epost

Velg deretter fanen Avansert

Sett Utgående e-post (SMTP) til 587
Under Levering velger du om hvor lenge en kopi av eposten skal ligge på serveren eller om den skal slettes når den blir slettet lokalt
Jo lengre eposten ligger på serveren, desto mer plass vil du bruke. Det er ikke noe problem å oppgradere størrelsen på ditt webhotell, men det vil
tilkomme en kostnad.

Trykk OK og deretter Neste og det vil komme opp en test som viser om oppsettet ditt virker.

Start outlook 2007

Naviger til Verktøy | Kontoinstillinger...

I vinduet som vises, velger en Ny...

Velg Konfigurer serverinnstillingene eller flere servertyper manuelt

Velg E-post på Internett

Fyll ut:
Navn
E-postadresse

Kontotype: POP3

Server for innkommende epost er ditt domenenavn
Server for utgående e-post er ditt domenenavn

Brukernavnet er din epost adresse
Passordet er det passordet du har satt i cpanel

Huk av Husk passord hvis du ikke ønsker å oppgi passordet hver gang du sjekker/sender epost

Når alt er utfyllt, trykk på knappen Flere innstillinger... og deretter fanen Server for utgående epost

Huk av Serveren for utgående e-post (SMTP) krever godkjenning
Det skal også være valgt Bruk samme instillinger som serveren for innkommende epost

Velg deretter fanen Avansert

Sett Utgående e-post (SMTP) til 587
Under Levering velger du om hvor lenge en kopi av eposten skal ligge på serveren eller om den skal slettes når den blir slettet lokalt
Jo lengre eposten ligger på serveren, desto mer plass vil du bruke. Det er ikke noe problem å oppgradere størrelsen på ditt webhotell, men det vil
tilkomme en kostnad.

Trykk OK og deretter Neste og det vil komme opp en test som viser om oppsettet ditt virker.

Start Microsoft Live Mail

Velg Legg til e-postkonto

Fyll ut som med din informasjon og huk av Konfigurer serverinnstillingene manuelt for e-postkonto

Velg POP3 og ditt domenenavn som innkommende og utgående server. Huk av for Min utgående server krever godkjenning
Verifiser at ditt oppsett er tilnærmet lik det som er under.

Trykk Neste og kontoen din skal være satt opp.

Velg Instillinger på din iphone/ipad

Deretter velger en Mail, kontakter, kalendere

Her velger en Legg til konto...

Deretter Annet

og Legg til e-postkonto

Velg POP og fyll ut med din informasjon

Vertsnavn er ditt domenenavn og Brukernavn er din epost adresse. Du setter passordet i ditt cpanel

Dersom du har problemer med å sende e-post kan du gå inn i innstillingene for e-post kontoen, velge "SMTP" under "utgående e-posttjener", og kontrollere at Bruk SSL er slått av. Godkjenning er satt til Passord og Tjenerport er satt til 587

Start opp epost programmet

Velg Arkiv fra menyen og deretter Legg til konto...

I vinduet som kommer opp fyll ut
Fullt navn:
E-postadresse:
Passord:
E-postadresse og passord er det du har satt i ditt cpanel.
Trykk deretter Fortsett

I det neste vinduet velger du POP og fyller ut:
Beskrivelse
Innkommende e-posttjener (Ditt domenenavn)
Brukernavn (din epost adresse)
Passord

Får du opp en melding om Verifiser sertifikat trykker du Koble til

I det neste vinduet fyller du ut følgende
Beskrivelse
Utgående e-posttjener:
Bruk kun denne tjeneren
Bruk godkjenning
Brukernavn (din epost adresse)
Passord (som du har satt i ditt cpanel)

Er at satt opp korrekt, vil dette vinduet vise

Start thunderbird og naviger til Verktøy | Kontoinnstillinger ...

Trykk på knappen Kontohandlinger og velg Legg til e-postkonto

Fyll ut:
Navnet ditt:
E-postadresse:
Passord:
Huk av for Husk passord
Trykk deretter på knappen Fortsett

Vinduet vil skifte og en vil få frem knappen Manuelle innstillinger. Trykk på denne

Velg POP3 for Innkommende
Tjenernavn skal være domenenavnet ditt
Port skal være 110 og 587
SSL skal være satt til Ingen
Autentisering skal være Vanlig passord
Brukernavn er din epost adresse

Trykk deretter Opprett konto

Får du opp en advarsel

Huker en av for Jeg forstår risikoen og trykker på Opprett konto