Support

Kontakt oss

NB! Vi kan ikke oppgi sensitiv informasjon som svar på henvendelser fra kontaktskjemaet. Har du f.eks. behov for passord-reset e.l. oppretter du en henvendelse via dine kundesider eller sender oss en epost fra din registrerte epost-adresse.

Spørsmål & Svar

Kundeservce er et av våre   satsingsområder Derfor har vi et avansert supportsystem i bakhånd, som hjelper oss å hjelpe deg! Sender du en e-post til [email protected] vil en av våre eminente medarbeidere svare deg så fort som mulig – så bra som mulig! Vi svarer både på e-post og telefon, men for raskest behandling ... Les mer »

Tjenestevilkår

Zondo Norge AS tjenestevilkår v.1.3.4 Vilkår for leie av tjenester hos Zondo Norge AS Zondo Norge leverer serverplass, markedsføring og utvikling av materiale for World Wide Web. Vi har både juridiske og etiske regler som må overholdes i forbindelse med disse tjenestene. Vårt generelle formål er å være leverandør i forbindelse med presentasjon av informasjon ... Les mer »

ServiceAvtale

I dag har alle bedrifter et forhold til IT. Riktige veivalg innen IT er nærmest et krav for at bedriften fortsatt skal være konkurransedyktig. Her er vi din støttespiller. De aller fleste små og mellomstore bedrifter har ikke egen IT-avdeling og ønsker ikke å sitte med ansvaret for trygg drift av bedriftens nettverk, og heller ... Les mer »

Anbefalinger for sikker bruk av Joomla og WordPress

Utfordringen med både WordPress og Joomla! er at de begge systemene er svært utbredt og basert på åpen kildekode. De er derfor svært utsatt for hacking, særlig om man ikke holder installasjonen oppdatert, og om man bruker usikre tilleggsfunksjoner. Om du følger disse rådene, reduseres risikoen for at du opplever problemer med hacking. Joomla Oppgrader ... Les mer »

Rens av hacket WordPress

Har det gått galt? Vi kan rense din hackede wordpress. Fast pris 1999,- + mva No cure – No pay Malware-scan og fiks Slette farlige filer Rydde i tilganger Installering av sikkerhetsplugins Full refusjon om vi ikke kan rense siden din WP-Drift er en tjeneste levert av Zondo Norge AS Ring oss gjerne på 62 ... Les mer »

Fjernhjelp

Vi tilbyr gratis fjernhjelp for våre kunder med webpakke. Denne tjenesten ansees som en ekstratjeneste og det er support som avgjør når den skal benyttes. Last ned TeamViewer her Etter at du har lastet ned og startet filen vil programmet lage egen ID og passord. Dette må du oppgi til oss.