Blogg

Åpningstider julen 2023

I julen har vi følgende åpningstider: Mandag 25. desember: Stengt Tirsdag 26. desember: Stengt Onsdag 27. desember: 10 – 14 Torsdag 28. desember: 10 – 14 Fredag 29. desember: 10-14 Mandag 1. januar: Stengt Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere god jul og godt nytt år, og takk for samarbeidet i 2023.

Vi er 10 år – Få gratis domene i 10 år!

Zondo Norge 10 år

  Vi ble stiftet 09.09.2013, og for å feire 10 års drift spanderer vi årsavgiften på .no-domenet ditt i 10 år! om du flytter eller registrere det hos oss, og har et webhotell tilknyttet det hos oss. Du betaler altså ingenting for .no-domenet ditt i 10 år, så lenge det er hos oss og tilknyttet … Les mer »

SpamCop anti-spam tjeneste nede

I dag fant postadministratorer, organisasjoner og ISP-er over hele verden plutselig at deres utgående e-post ble avvist siden den rapporterte å være oppført i svartelisten på bl.spamcop.net. Det viser seg at dette var falskt positivt forårsaket av at spamcop.net-domenet utløp i går og forårsaket e-postservere som bruker RBL til å avvise innkommende e-post automatisk. Ifølge … Les mer »

PHP 8 støtte på alle servere!

php8

Vi har nå støtte for PHP 8 på alle våre servere! For å oppgradere PHP-versjonen for ditt nettsted, så logger du inn på cPanel og går til MultiPHP Manager. Her haker du enkelt av for domenet ditt og velger ønsket versjon. Du kan velge forskjellige PHP-versjoner for subdomener og tilleggsdomener.

PHP 7.4 på alle servere!

Vi har nå støtte for PHP 7.4 på alle våre servere! Vi anbefaler alle våre kunder å oppgradere til PHP 7.4 for å få mer ut av ditt nettsted! For å oppgradere PHP-versjonen for ditt nettsted, så logger du inn på cPanel og går til MultiPHP Manager. Her haker du enkelt av for domenet ditt … Les mer »

Er du vår nye utvikler?

Vi søker webutvikler. Se hele stillingsbeskrivelsen på nav.no. Ring oss gjerne på 62000 808 om du vil slå av en prat eller har noen spørsmål. Stillingen er nå besatt, og vi ønsker Kristoffer velkommen ombord!

Enorme mengder angrep mot WordPress-sider

I går kveld rapporterte Wordfence om en enorm økning i angrep mot WordPress – Ulikt noe de har sett før. Det dreier seg om brute force, og det rapporteres om 14,1 millioner angrep i timen! Du kan lese hele artikkelen her (Engelsk) Vil du sikre ditt nettsted? Vi kan hjelpe. Les mer på wpdrift.no.