Derfor har vi et avansert supportsystem i bakhånd, som hjelper oss å hjelpe deg! Sender du en e-post til [email protected] vil en av våre eminente medarbeidere svare deg så fort som mulig – så bra som mulig! Vi svarer både på e-post og telefon, men for raskest behandling ta kontakt via supportsidene inne på dine kundesider.

Ønsker du å ringe oss, kan du også gjøre det på telefon 62000 808.
Våre åpningstider er man – fre 08:30 – 16:00

“Det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar”

cPanel / Virusskanning

Logg inn på cPanel ved å gå til http://www.dittdomene.no/cpanel (bytt ut www.dittdomene.no med ditt virkelige domene)

Nederst til høyre i menyen finner du en link "Virus Scan". Trykk på denne. Du får nå 4 valg. Du kan scanne e-post kontoen din, hele kontoen din, websidene dine eller FTP kontoen din. Velg "Scan Entire Home Directory" (hele kontoen din). Virus scanneren vil da se igjennom alt som er lagret på serveren og undersøke det for virus.