Spørsmål & Svar

zondo-supportKundeservce er et av våre   satsingsområder

Derfor har vi et avansert supportsystem i bakhånd, som hjelper oss å hjelpe deg! Sender du en e-post til [email protected] vil en av våre eminente medarbeidere svare deg så fort som mulig – så bra som mulig! Vi svarer både på e-post og telefon, men for raskest behandling ta kontakt via supportsidene inne på dine kundesider.

Ønsker du å ringe oss, kan du også gjøre det på telefon 62000 808.
Våre åpningstider er man – fre 08:30 – 16:00

“Det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar”


 

Generelt / Søkemotorer

I dag blir det fleste nettsider automatisk indeksert i Google, Bing, Yahoo, kvasir osv. De fleste CMS løsninger som Joomla, Wordpress og Drupal har en innebygget funkjson slik at du ikke blir indeksert. Men da vil heller ingen finne nettsiden din ved søk Å få siden din til å vises best mulig i ulike søkemotorer på nettet er ofte en komplisert sak, hvor man trenger god erfaring med hvordan søkemotorene er bygget opp for å få gode resultater. Dette har vi greie på. Ta kontakt for å få et tilbud på søkemotor opitmalisering.

Det finnes mange sider på nettet der man kan få tips til hvordan du skal bygge opp siden din for at den lettest mulig skal bli funnet av søkemotorer. Prøv f.eks. Searchenginewatch.com (på engelsk).