Klarna Checkout – Payments solved

Den optimale betalingsopplevelsen for dine kunder

klarna checkout mobilKlarna Checkout er en revolusjonerende betalingsløsning som forandrer måten vi handler online. Tilby dine kunder alle populære betalingsmåter i en løsning.

Hvordan det fungerer : Med Klarna Checkout trenger kundene kun å oppgi sin e-postadresse og sitt postnummer for å fullføre et kjøp. Denne enkeltheten minimerer risikoen for at kundene avbryter kjøpet.

Smartere betaling : Først bekreftes kjøpet. Deretter velger kundene hvordan de ønsker å betale. Ved å separere kjøpet fra den faktiske betalingen forenkles kjøpsprosessen, og øker konverteringsgraden betydelig.

Minimal Administrasjon : Uansett hvordan kunden velger å betale – med Faktura, Delbetaling eller kredittkort – har du som butikk kun en kontakt, en kontrakt og en betalingsfil. Det blir ikke enklere enn det.klarna checkout responsive

Revolusjonerende konvertering : Klarna Checkout løser problemene vi i dag ser ved kjøp på mobile enheter ved å gjøre det enklere enn noen gang. Den friksjonsfrie prosessen lar kunden gjøre et kjøp der og da ved kun å oppgi sin e-postadresse, noe som gir høyere konverteringsrater på mobile enheter enn på PC.

Fullstendig sikkert : Det er mye å fortelle om det sofistikerte sikkerhetssystemet bak Klarna Checkout. Men det viktigste er dette: Klarna tar all risiko, både for kunde og nettbutikk

Med Klarna Checkout får du alle betalingsmåter i én løsning. Du slipper å betale avgifter til flere ulike leverandører, og administrasjonen blir minimal. Én leverandør, én kontrakt og én pris. Enklere blir det ikke.

La oss høre fra deg hvis du har noen spørsmål om priser eller ønsker å diskutere Klarna Checkout med oss.


Som Klarna-partner kan vi utvikle alle våre nettbutikker med Klarna integrert som betalingsløsning, slik at overgangen fra nettbutikk til betalinger sømløs og perfekt uavhengig av hvilken enhet man sitter på. Konfigurering og oppsett av Klarna er alltid inkludert i nettbutikk fra Zondo!